Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

25 weken zwanger!

31 mei 2019

Moeder:

Ook al zo'n ongeloofelijke nestdrang? Het is leuk om te weten dat iedere vrouw hier vroeg of laat last van krijgt. Ineens moet die slaapkamer verbouwd worden of moet er nieuw tapijt in de woonkamer. En geduld? Dat is er niet meer bij......alles moet het liefst gelijk gebeuren. Wees gerust, je bent niet de enige die hier last van heeft. Nestdrang is een heel normaal iets en heeft gewoon te maken met je dierlijke gevoelens om een veilig nestje voor je kleine te maken. De grootste sloddervos wordt ineens Mien Poets en de Flierefluiter een Huismus. Laat iedereen om je heen maar lachen om je nestdrang, het is gewoon een soort voorpret om je kindje te verwelkomen.

De baby:

De huid van de baby is volledig ondoorzichtig geworden. De vertakkingen van de luchtpijp worden nu al gevormd, maar de longen zelf zullen pas helemaal klaar zijn na de geboorte. Rond deze tijd zullen de oogleden, die tot nu toe aan elkaar geplakt zaten, open gaan.

♡ De baby weegt nu ongeveer 653,608 gram en is ongeveer 32,5257 centimeter lang ♡

En onze Joy LOOPT!

30 mei 2019

Eindelijk loopt ze dan écht!

Al eventjes loopt ze stukjes maar sinds vandaag loopt ze de hele dag, zowel binnen als buiten. Ze speelt ook het liefst de hele dag buiten en zodra ze smorgens wakker wordt pakt ze gelijk haar schoentjes. De zandbak vindt ze heerlijk en ze speelt het liefst de hele dag met haar ijshoorntjes. 

Vanavond zijn we voor het eerst met Joy naar de speeltuin geweest. Zelf op de glijbaan klimmen en wat vond ze het leuk. Ze genoot er van om heerlijk rond te lopen, eindelijk heeft ze het goed door. 

De komende tijd wordt het eindelijk heerlijk weer dus ze mag lekker elke dag buiten spelen! ♡

BAL!

26 mei 2019

De hele dag, de hele dag zegt ze niks anders dan “Bal!” 

Ze is dol op haar bal en speelt er het liefst de hele dag mee. Als we buiten kindjes met een bal zien gaat ze helemaal uit haar dak en wil ze mee spelen. ♡

24 weken zwanger!

24 mei 2019

Moeder:

Voelde je eerst nog zachte bewegingen, je kindje heeft nu ontdekt dat stompen, woelen en schoppen ook heel leuk is om te doen. Je man kan nu met een wc-rolletje op de buik de hartslag van jullie kindje horen. Plaats het rolletje ca. 10 cm onder de navel en verschuif het tot je het hartje hoort. Waarschijnlijk heb je al wel eens last gehad van een hard gespannen gevoel in je buik. Dit heet een harde buik. Je baarmoeder trekt zich onwillekeurig samen waardoor je buik vervelend gespannen, maar niet pijnlijk aanvoelt. Het verschil tussen een harde buik en een wee is dat een wee wel pijnlijk is. Harde buiken zijn niet erg, maar als je er meerdere in een uur hebt, dan is het wel een teken van je lijf dat je het rustiger aan moet doen.

Baby:

Je kindje heeft het heel erg naar zijn zin in zijn kleine beschermde omgeving. Het maakt koprollen door het vruchtwater dat het een lieve lust is. Hij groeit nu iets minder vlug, maar wordt wel al wat dikker. Je baby is nu zo groot dat hij niet meer losjes in het vruchtwater zweeft. Hij kan nog wel alle kanten op en zal voortdurend van boven naar beneden en van links naar rechts draaien.

♡ De baby weegt nu ongeveer 564,698 gram en is ongeveer 32,0261 centimeter lang ♡

Stapjes..

19 mei 2019

voordat Joy ziek was deed ze aardig wat losse stapjes. Ze had er lol in en het ging steeds beter. Toen werd ze ziek, heel ziek, en deed ze helemaal niks. Maar ook nu ze zich alweer een weekje beter voelt, is het stappen helemaal over. Zodra je haar op haar voetjes zet dan laat ze zich zakken. Of ze gaat gewoon heel hard huilen. Ze wil écht niet. En nu het eindelijk mooi weer wordt zou het voor haarzelf zo fijn zijn. Ze vindt kruipen in de tuin helemaal niks en lopend kan ze veel leuker spelen lijkt me.

Maar ondanks dat ze niet loopt doet ze alles. Ze klimt overal op, staat op de zandbak en op haar loopauto, klimt in het traphekje maar lopen hó maar.. Het is gewoon een eigenwijze dame onze Joy! ♡

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.